11/21/2012

Savner sommer!!



Hej
 Her er lige nogle billeder fra i sommers. Jeg savner sommer. Det her kolde november vejr er lidt for koldt og klamt for min smag. Så drik en masse te og keep up the good mood!!
Smid lige en kommentar hvis i har noget på hjertet!:) 

6 kommentarer:

  1. Jeg savner også sommer!!! Skønt billede, det er godt at vide, at der kun er en måned til den korteste dag, så vender det jo igen til lysere tider :-)

    SvarSlet
  2. Rigtig flotte billeder. Jeg savner også sommer :)

    minelakahrimanovic.blogspot.com

    SvarSlet
  3. fine billeder! rigtig sød hund! :-)

    http://www.mesmerizedbyme.com/

    SvarSlet
  4. Hej Freja
    Skøn blog du har! Jeg har dog lige et enkelt, "kritisk" spørgsmål - hvorfor ikke vælge en ensfarvet/rolig baggrund på bloggen? Jeg spørger kun, fordi jeg synes dine egne fotos er så superfede, at de sagtens vil kunne "stå på egne ben". Den nuværende baggrund er (i mine øjne) alt for dominerende; den tager fokus fra dine fotos, og det er synd. Håber ikke du opfatter det, som om jeg er ude på at bitche eller disse din blog. Det er jo din blog og dig, der bestemmer! Men, som sagt - dine fotos behøver slet ikke al den "indpakning", for de er virkelig flotte! :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak super godt tip jeg havde faktisk tænkt over det selv, men ikke rigtig gjort noget ved det:) Og det virker på ingen måde dårligt det du skriver jeg er glad for lidt "kritik" Knus Freja

      Slet